Saturday, July 12, 2008

Turen til USA

Så er vi landet! Vi rejste over Oslo og havde et ophold i New York, der blev et par timer længere end beregnet. Vejret var åbenbart ikke godt - men det mærkede vi ikke noget til -ud over forsinkelsen altså! På billedet ses sky-line i New York - en by vi gerne vil besøge en anden gang.
Men nu er vi i Memphis. Lars og Maria har købt fine nye kufferter i anledning af turen - nemme at kende :-) Fletcher og moster hentede os i lufthavnen. Det er fint at rejse vestpå. Dagen er mægtig lang, det føles som om, man går MEGET sent i seng, selvom tiden kun er 9 om aftenen lokal tid. Så sover man en lang nat, vågner kl. halv 8 næste morgen og er udsovet.
Her er varmt - termometeret har vist 40 grader C, og luftfugtigheden er høj - men de har pool her - en dejlig stor en, man kan svømme i. Så det er ret fint. I biler og huse er der air-condition. Det gør det lidt svært at passe løbetræningen, men tidligt om morgenen kan det godt lade sig gøre. Vi har fået fortalt, at vi indtil videre er heldige med vejret. Det kan blive meget værre!
De unge - det er Thomas, Maria og Lars - de hygger sig. Og det gør vi andre også!
Posted by Picasa

1 comment:

Unknown said...

dejlige billeder, total misundelse det ser fantastisk ud :)