Wednesday, July 2, 2008

Happy birthday!

I dag, d. 2. juli er det Marias 18 års fødselsdag. For en ret sjælden gangs skyld er hun hjemme på dagen. Ofte har hun været på spejderlejr eller spillet håndbold i Sverige, eller familien har været til kirkens årskonference.
I dag havde de fleste mulighed for at mødes til brunch kl. 9. Johannes er på job på "Ønskeøen" og kommer først til Strandby i aften. Vi har givet vores børn et eksemplar af Danmarks Riges Grundlov på deres 18 års dag - sammen med en dokumentmappe og andre nyttige ting. Men Maria har fået sin grundlov af Thor Pedersen sammen med et vældigt manende brev om at være aktiv i demokratiet. Det har hun nu været gennem længere tid - både som medlem af en politisk ungdomsorganisation og i kirkens arbejde.
At blive 18 er noget ganske særligt. Maria har længe (flere år faktisk!) talt om at hun bliver voksen i dag. Jeg har forsøgt at forklare hende, at det, at blive voksen, ikke har noget med alder at gøre, men at man derimod bliver myndig og selv skal tage ansvar for sine handlinger, når man bliver 18.
Maria blev født på Frederikshavn sygehus en tidlig mandag morgen. Vi vilde med at få en pige efter at have fået de to herlige sønner.
Verden blev hel og rund efter Maria kom til verden. Det er underligt, at det allerede er 18 år siden. På en måde føles det, som om vi har haft hende altid. Det går i hvertfald ikke uden! Til lykke, min datter!
Posted by Picasa

1 comment:

Birgitte said...

Tillykke med datteren. Gaven ligger her pa mit "skriverbordet" og venter pa at I kommer om 3 dage.
Det er sa 18 ar siden jeg tog Fletcher til Danmark for forste gang - uha som tiden dog lober.
Karlig hilsen Birgitte