Sunday, July 20, 2008

Stemmeret - bomuld og Gibson

Rose-krigen - handlede åbenbart her om kvindernes stemmeret. Først i 1920 fik kvindernes stemmeret i Tenneessee. Klik på billedet og læs teksten. Godt at nogen sønner lytter til deres mødre!














Her har vi en lidt anden version, af det man kan kalde en bomuldskjole. Dette er kostumer båret ved de årlige parader, hvor Bomulds-kongen og dronningen blev kåret. Den gule kjole er dekoreret med bomuldsblomster og planter.














Det er lørdag - og meget varmt! Vi har været i Gibson butikken og forsøgt at komme med på en af turene rundt på fabrikken. De var overtegnede, så vi tager herned en anden dag. I stedet er rejsens 2 guitarister begyndt at studere udbuddet af instrumenter. Umiddelbart er der kun dyre og nye guitarer her - men det er jo også værd at overveje!














Der forhandles om fri fragt - hvilket klart er en fordel, da vi ikke er så vilde med at have guitarer, hverken nye eller gamle, med ombord på flyet. Som Jane Schilling siger (hun er crew-chef hos et af de store flyselskaber) "Frigille" betyder, at de ikke sparker bagagen, men bare kaster den!














Det er ikke alle i selskabet, der er lige interesserede i guitarer! - godt man har sin telefon. Fætter Fletcher er en dygtig guide, der tålmodigt kører os rundt til det, vi gerne vil se.

2 comments:

Niels Krogsgaard Jensen said...

Kaer Charlotte. Det er dog fantastisk at vi kan sidde her i landkredsen og foelge jeres rejse naesten som at vaere der selv. Det er dejligt at se alt det i oplever, og at i oplever alle sider af det Amerikanske samfund. Venligst bring mine bedste hilsner til din dejlige soester, hendes deltagelse i vores aarskonference sidte aar staar stadig som et af hoejdepunkterne.

Tro Håb og Kærlighed said...

Kære Niels! Tak - det er sjovt, at mange har fulgt med os på rejsen. Og dejligt, at høre fra nogen på bloggen!