Saturday, January 30, 2016

Forår på vej

Vi har ingen have her på 3/4 sal - men heldigvis er der forårs-blomster at købe!
 I ugens løbe har jeg været til samlinger med repræsentanter fra menighederne i Skåne - de såkaldte "förtroende-råd." Vi har delt nyheder fra arbejdet og fra menigehederne. - Onsdag aften blev det tid til den stilfærdige Taizé-gudstjeneste i Jerusalemskirken, hvor vi bor.
 Torsdag begyndte med medarbejdersamling i Höör. Her fejrede vi nadver og delte fællesskab omkring hverdagen i tjenesten som præster og medarbejdere i menighederne. Det er altid givende.
Carola ser meget koncentreret ud - lytter, tænker og strikker på en gang! Hun er kvinde, nemlig.
 Torsdag var også en del ledere samlede for at evaluere weekendens konfirmations-lejr og planlægge den næste. Carola er begyndt at strikker lapper til tæpper til arbejdet i Litauen - det er vi flere der er.
Det er blevet over midnat og lørdagen er begyndt. Her til aften så jeg sammen med husbond og datterbarnet filmen "Drengen i den stribede pyjamas" - en rørende fortælling. Jeg vil gå i seng nu. Min godnat-læsning for tiden er Jonas Gardells trilogi "Kærligheden" "Sygdommen" og "Døden" om AIDS i det homoseksuelle miljø i Stockholm i 80'erne. Det er også rørende!

No comments: