Saturday, October 31, 2009

Kvindeliv og sanselighed

I dagens Café Qvindfolk var vi 70 kvinder. Heldigvis havde vi beregnet rigtigt med maden. Der var laks, pebermakrel, rejer, frikadeller, hønsesalat, rødbedesalat, hvidkålsalat, chokoladekiks, blå ost, frugt, pandekager med skalddyrsfyld, hjemmebagt brød og tærter til dessert.
Dagens taler var seminarielektor Gitte Plasnov fra Hjørring, der fortalte om Karen Blixen, og hvordan man kun bliver et helt menneske, hvis man vover at leve et sanseligt liv - ud fra Vintereventyret "Det drømmende barn". En dejlig dag. Mens vi hyggede os, var andre i skoven og i vodbinderiet, hvor de fremstillede næsten 600 meter gran-guirlander - det allerførste tegn på, at julen ligger og venter også i Strandby Metodistkirke.
Posted by Picasa

3 comments:

Madame said...

Café Qvindfolk lyder vel nok som en fin idé med god mad og et vedkommende 'foredrag', man kan samles om.
I er gode til at samle folk i din kirke!

Lene said...

Enig med madame, I har rigtig mange gode tilbud, og dermed bliver kirken netop et fællesrum, en fællesnævner for byens liv :-)

Tro Håb og Kærlighed said...

Tak - Madame og Lene! Jeg holder af, at kirken er et samlingssted for mennesker med forskellige interesser. Gud har givet os hele tilværelsen og møder os også i kunst og kultur.