Tuesday, March 15, 2016

Nå - men vi må videre....

 Som du nok har regnet ud, er det efterhånden længe siden, vi kom hjem fra rejsen til Israel/Palæstina
 Vi havde en fantastisk dejlig tur - 21 mennesker og en dygtig guide. Jeg valgte at lægge billeder på facebook i stedet for på bloggen, da der hverken var internet eller tid til mere. Vi var på farten fra 8 morgen til 21 aften.
 Men I får lige min "samling" af Mezuzaher
 Det er de kapsler, som sidder på alle jødiske dørkarme - på hotelværelser, i lufthavnen, i byportene og ind til alle huse.
 Inde i kapslerne ligger en lille rulle med det skriftsted, 5. Mosebog kap 6, hvor den jødiske trosbekendelse står (og hvordan du skal huske den) :Hør, Israel! Herren vor Gud, Herren er én. v5  Derfor skal du elske Herren din Gud af hele dit hjerte og af hele din sjæl og af hele din styrke. v6  Disse ord, som jeg i dag befaler dig, skal ligge dig på sinde, v7  og du skal gentage dem for dine sønner; du skal fremsige dem, både når du er hjemme, og når du er ude, når du går i seng, og når du står op. v8  Du skal binde dem om din hånd som et tegn, de skal sidde på din pande som et mærke, v9  og du skal skrive dem på dørstolperne i dit hjem og i dine porte. 

Jeg skal nok se at komme i blog-omdrejninger igen - der sker så meget spændende.

No comments: