Friday, March 18, 2016

Fredag i København

 Foråret er mærkbart - og forår i Købehavn er noget helt specielt. Jeg har løbet og gået i byen i dag både alene og sammen med husbond. På en af turene handlede jeg i Blågårdsgade, hvor man både kan få halal-slagtet lam og en masse dejlige grøntsager og blomster.
 De nærmeste dage skal jeg ikke over Öresund - det smukke vand, som jeg holder af. Jeg er derimod ikke begejstret for kontrollen på vej mod Sverige, som stadig er langvarig og uberegnelig. I praxis betyder det, at jeg oftere tager bilen. Jeg foretrækker toget, hvor jeg kan arbejde eller hvile, men lige nu fungerer det ikke. Forhåbentlig får det en ende.
Her til aften tænder vi lysene i sabbaths-stagerne fra sidste Israels-tur og spiser marokkansk lam på couscous - det er godt, kan jeg fortælle.

2 comments:

adina said...

Hej.
Länge sen jag sist skrev. Har inte varit så bra på det den senaste tiden...
Det tycks gå att kommentera direkt nu...

Här går vi nu in i påskveckan på söndag. Jag ska leda gudstjänsten. Vi sjunger min påsk favorit psalm. "Jesus för världen givit sitt liv..."
Den säger allt tycker jag!

Allt gott önskar jag sig...

PS. Hur länge tar det att köra bil över sundet?

Tro Håb og Kærlighed said...

Hej - godt at træffes igen! Håber du får det bedre - snart er det tid til at komme ud i haven!
Hjemmefra og til den svenske kyst tager det 30 minutter, hvis der ikke er trafik. Jeg tror tunnel og bro tager 15 minutter.
Jeg har ingen tjenester før påskedag, hvor jeg skal prædike i Bjuv. Alt godt til dig og dine i påsken - i kirken og hjemme!