Wednesday, July 25, 2012

Spejdernes Lejr10.000 til gudstjeneste?
 

Strandbyspejdernes lejr
  En gang spejder - altid spejder! Det er så sandt - ihvert fald hvis man er blevet glad for spejderlivet. Jeg har været med på spejderture og lejre fra helt lille, fordi min mor var leder. Fra jeg var gammel nok, har jeg været med i spejderarbejdet, og jeg har altid holdt så meget af det. Jeg har lært en masse om mig selv, fået venner og lært at være leder, tage ansvar og tage mig af andre.

Den store bro


Rød-hvide flag
 I disse dage er der Spejdernes Lejr, som er fælles for 5 korps, hvilket i sig selv er en stor ting. 35.000 deltagere er der på lejren i Holstebro. Tidligt i morges fyldte vi bilen og kørte derned for at være med fra den store fællesgudstjeneste kl. 10.
Røgvender
Resten af dagen har vi brugt sammen med Metodistspejdere fra hele landet, gode venner, som arbejder på lejren og med at se på lejrpladser og sjove finurligheder. For første gang oplevede vi muslimske spejdere - fx. ligger vores Strandby-lejrplads lige overfor en gruppe fra Egypten. Vores spejdere var ret imponerede over, at egypterne overholder ramadanen, og alligevel har overskud til at invitere de unge fra Strandby på dejlig mad.Se mere fra lejren HER

4 comments:

Lene said...

Jeg har også gode minder om spejderlivet og kan genkende det med at tage ansvar og at kunne være leder. Som voksen blev jeg FDFleder, da mine børn blev det :-)
Dejligt med sådan en dag, I får virkelig oplevet meget i jeres ferie.

Tro Håb og Kærlighed said...

Lene - ja, det er en dejlig ferie, og så har vi sovet i vores egne senge hver nat indtil nu. Det er ikke så ringe. - Og FDF er også ok!

Lene said...

Ha Charlotte, jeg syntes mine svigerforældre var gamle, når de nød at kunne sove i egen seng ;-) Men det er vi da ikke, men egen seng er nu skøn :-)

FDF var et godt bekendtskab, og jeg nød de år, men det var også hårdt, for som sædvanlig blev det altid Tordenskjolds soldater, der gjorde alt arbejdet.

Tro Håb og Kærlighed said...

Lene - Jeg er ihvertfald gammel nok til at sætte pris på at sove i en seng, der gør min ryg godt!
Ja, det er jo ofte de samme, der tager slæbet. Jeg plejer at minde de trofaste om, at Tordenskjolds soldater trods alt var dem, der vandt krigen:-)