Sunday, July 15, 2012

Hviledag?

Vi har ingen bænke uden for Strandby Metodistkirke - om sommeren er der sat borde og stole frem. Men så fin en bænk, som den her, det har vi ikke. Bænken står, uden for en af
kirkerne vi så på turen til Rold.
Søndag er hviledag - ikke sådan, at vi sidder stille på en bænk, men der er plads og tid til at være sammen med familien, til at løbe i skoven, gætte krydsord, se tv - og naturligvis gå i kirke. Jeg holdt gudstjeneste sammen med en af vores dygtige lægprædikanter, Helle Christiansen. Selvom det er ferie-tid var det en dejlig søndag i kirken! Her til aften har vi prøvet noget nyt - Havnen har arrangeret trompet-spil kl. 21 - meget fint, men temmelig koldt!
I skal lige se noget fra kirkegården med bænken. Jeg har aldrig set en gravsten, hvor de hedder det samme, som husbond - og mig. Til fornavn, ganske vist, men det var alligevel mærkeligt. De blev gamle - forhåbentlig har de også haft det dejligt sammen!

1 comment:

Madame said...

Det lyder som en søndag fuld af glæde! Her var der også både afslapning og motion på programmet - en lang cykeltur og senere en travetur.