Sunday, January 23, 2011

Williams store dag

I dag er det søndag d. 23. januar. For 54 år siden faldt denne dato også på en søndag. Og den dag blev husbond, Jørgen født. Han er altså søndagsbarn. Oven i købet blev han taget imod af en læge, der kom direkte fra en fest og derfor var iført kjole og hvidt.
For 28 år siden faldt datoen igen på en søndag. Den dag bar vi vores førstefødte til dåben. Drengen blev døbt af sin morfar og fik navnet Johannes.
I dag bar Johannes og hans kæreste Katerina deres søn til døbefonten, smukt pyntet af barnets mor. Her tog farfar Jørgen (fødselaren) imod den lille dreng og døbte ham William Johannes Vinther Thaarup.
De unge holdt en dejlig fest for venner og familie. Barnet opførte sig eksemplarisk og fik en anselig mængde gaver. Jeg kan ikke vise billeder fra kirken, da jeg ikke bare var farmor, men også gjorde tjeneste. Der kommer billeder af dåbsbarnet i kjolen senere.
Posted by Picasa

5 comments:

Lene said...

En dato med mange dejlige minder tilknyttet. Og William ser ud til at trives godt på fars skulder.
Hjertelig tillykke med den lille gut:-)

Louise Aaen said...

Sådan en dejlig dreng og en vigtig dato, tillykke med det hele :-)

Madame said...

Det er da fantastisk, at den 23. januar har budt på noget ganske særligt genem tre generationer. Jeg glæder mig til at se billeder af dåbsbarnet i sin kjole.

Tillykke med jeres lille William :-)

Anonymous said...

Hjertelig tillykke med den lille fine gut :-)

David Kvebæk said...

Det var derfor Paul reiste hjem like etter starten av andre semester 1957. Herren hadde gitt ham en sønn.
Og nå ser vi følgende. Så vakkert dere hadde gjort den skjønne guttens dåpsdag. Gratulerer foreldre, besteforeldre og oldeforeldre.