Friday, December 18, 2015

Julegudstjeneste og mere glæde

Lærerdatteren havde arrangeret at skolens 5 børnehave- og førsteklasser kom til julegudstjeneste i Jerusalemskirken i dag. Børnene kommer fra mange forskellige lande og kulturer, så det var spændende. De havde øvet et par julesalmer hjemmefra og kirkens julekrybbe var fin til at illustrere den første jul.
Dagen er ellers blevet brugt på at pakke og udsende husbonds afhandling og til at glæde sig over alle hilsner og likes på facebook. Husbond er ikke på fb, men jeg har formidlet de 180, der indtil nu har liket og de 50 som har kommenteret. I sådan en situation er fb et dejligt redskab til at sprede nyheder. Jeg bruger fb ganske meget - tænker over, hvad jeg lægger ud og kommenterer på, men for det meste synes jeg, det er en kilde til glæde og fællesskab.
I dag havde en af mine venner lagt et billede ud af hendes nyindkøbte "jule-trøje" - hvilket gjorde, at jeg måtte finde min frem og lægge på hendes væg.

4 comments:

Madame said...

Jeg synes lige som dig, at Facebook er en stor kilde til glæde og fællesskab.

Jette Rosendal said...

Dejlige billeder og tanker om både gudstjeneste og Facebook. Jeg har det helt på samme måde som du - facebook brugt med omtanke er en god måde at kommunikere og dele stort og småt på.
Glædelig jul til dig - det er hyggeligt og tankevækkende at følge din blog :-)
Venlig hilsen Jette

Tro Håb og Kærlighed said...

Madame - ja og blog og facebook kompleterer hinanden på en fin måde.

Tro Håb og Kærlighed said...

Jette - tak for din kommentar! Dejligt med nye stemmer. Glædelig, og forhåbentlig ikke al for travl jul til dig. Selv nyder jeg, efter 34 år som menighedspræst nu ikke at have kirkearbejde i julen.