Monday, December 28, 2015

4. juledag

 Juletræet er sat lidt til siden, og de første lys er brændt ned. Hvis vi er hjemme, tænder vi dem Nytårsaften og sidste gang Helligtrekongers-aften.
 Der er blevet lidt mere stille i huset, efter de her to er taget hjem til Nordjylland igen. Vi har haft de dejligste juledage sammen. Der er blevet bygget rigtigt meget LEGO, læst bøger, set film og hygget.
 Og Tivoli er altid et hit for både store og små.
 Vi fik fejret vores "jule-barn" mellem-sønnen, som fyldte 30 2. juledag og nu er er der som sagt mere ro på. Jeg ser "Ringenes Herre," som jeg har set et par gange tidligere. Den kommer desværre midt om natten på TV2, så det er godt, jeg ikke behøver stå tidligt op for at tage Öresundståget - det kan tids nok blive!
En af mine facebook-venner skrev i dag, at der nu er pakket sammen og ikke spor tilbage af deres jul. Jeg husker, de ikke rigtigt fejrer advent men går direkte til julen allerede først i december, så jeg forstår godt, de har brug for at se noget andet. Sådan er det ikke her! Vi juler videre alle 12 juledage! "God fortsætning," som vi siger i Sverige!

2 comments:

Lene said...

God fortsætning til jer også, også her juler vi videre, som du ved, men måske i en mere hverdagsagtig facon. Skønt at I kunne fejre jul sammen med yngste skud på familiestammen, der er nu noget særligt over jul og legobygning, det kan jeg godt savne :-)

Tro Håb og Kærlighed said...

Lene - lego og jul har også været en vigtig del af vores jul i mange år. I år savnede vi mine gamle svigerforældre, som havde købt flybilletter, men alligevel ikke magtede det, da svigerfar blev syg.