Friday, December 13, 2013

ROVfugle!!!

Vi er flyttet fra landet til storbyen og har været vant til at leve nær naturen. I dag fik jeg dog rigeligt med natur.
 Vi har, som bloglæsere måske husker, to små altaner ud for stuerne på 3.sal. Her om vinteren bruger vi dem til at opbevare drikkevare og mad, der ikke er plads til i køleskabet. Da jeg i dag lukkede en af dørene op, så jeg!?!  - en flæskesteg i tagrenden på altanen ud for den anden stue!
 Først troede jeg, den på en eller anden måde var faldet ud, men det kan jo ikke lade sig gøre, der er gelænder omkring altanen. Da jeg kom ind og fik lukket op for at undersøge sagen, fløj en stor skade op. På poserne kunne vi se, at de har hakket, spist og flyttet på en flæsesteg og en hamburgryg. Og den ene steg har de altså formået at løfte op over gelænderet. - Da Jesus talte om himlens fugle og markens liljer, der klarer sig og får mad uden at arbejde for føden, var det næppe den tyvagtige skade, han tænkte på.
Det var godt, de ikke fik smidt stegene ned i hovedet på folk på gaden. Med lidt held havde de måske kunnet ramme den store altan på 1. sal, hvor Anette og Oles hund sikkert havde sat pris på at dele byttet!

2 comments:

Madame said...

Det var da helt utroligt :-)

Tro Håb og Kærlighed said...

Madame- ja det synes jeg bestemt også!