Thursday, October 17, 2013

Efterårsferie

Bemærk mappan her brugt som regnbeskyttelse.
I Danmark er det Efterårsferie i uge 42. Det betyder, at alle børn, svigerdatter og barnebarn er hos os et par dage. Meget dejligt! I dag var vi på Strøget, hvor William skulle bruge sparepenge i Disney-butikken. Undervejs besøgte vi et arrangement i anledning af Hjemløsedagen. Mens vi var der, blev det heftig regn.
 Senere på dagen fik vi købt fisk og plante til akvariet, som nu står på køkkenbordet og må gøre det ud for husdyr i mit liv lige nu.
Vi har spist dejlig aftensmad, William er puttet og husbond på vej i seng. De unge er gået en tur i byen, og alt ånder fred og ro. I overmorgen har vi en stor samling i Region Syd i Equmeniakyrkan. Det foregår i Vinslöv og er første gang alle menigheder er inviterede til en dag i fællesskab. Jeg glæder mig meget til at møde nogen af alle de gode folk i Blekinge og Skåne, som er med i kirken. Der bliver workshops, sang og musik, samtale og gudstjeneste!

2 comments:

Lene said...

Og her i Jylland har vi det skønneste vejr :-) Men en enkelt regnbyge er til at klare, når alle børn er hjemme og der er tid til samvær. God samling i Sverige :-)

Madame said...

Hvor er det hyggeligt, at i er samlet alle sammen! Jeg gætter på, at William synes, det er meget spændende med akvariet.