Sunday, September 15, 2013

Intet er umuligt! Heller ikke i Skåne

Alteret i Linnékyrkan i Limhamn, hvor det originale "Segerkors" eller opstandelseskors, som det også kaldes, hænger.
Weekenden begyndte med en hel dag i Stockholm. Jeg fløj kl. 7 for at nå at være fremme til mødet kl. 10 - 15. Da jeg kom hjem sent aften, var husbond også kommet hjem. Allerede efter frokost lørdag var vi begge på farten igen - han til Tyskland og jeg til Skåne. Jeg var med på menighedsweekend med Osby-menighed lørdag eftermiddag og aften, hvor jeg havde inspirations-program sammen med Joakim Stenmo, der er ansat i samme område som jeg med ansvar for børne- og ungdomsarbejdet. Det var rigtigt dejligt!
Søndag morgen kørte jeg sydpå mod Limhamn:
Konstnär Leif Tollefsen, Limhamn, 75 år, 18 september. Han kommer från Limhamn och har arbetat som konstnär sedan 1968 med teckning, måleri, skulptur, smycke­design och vykortsproduktion. Leif Tollefsen har utformat ”Segerkorset”, som utgör fond i Linnékyrkan i Limhamn. Ett annat viktigt intresse är fotografering.Han är gift med Inga-Lill och har tre barn och fyra barnbarn."
Sådan kan man læse i den lokale avis. Og i Linnékyrkan, prædikede jeg denne søndag. Den er den ene af to menigheder i Limhamn, som hører til i Equmeniakyrkan.
De har en fin hjemmeside: Linnekyrkan 
Dagens prædiken handlede om at Jesus gør en død ung mand levende og giver ham tilbage til sin mor. Som overskrift valgte jeg dette citat: "The word impossible has been deleted from our dictionary and must remain so" (ordet "umuligt" er blevet fjernet fra vores ordbog og sådan skal det forblive!") Hvem mon har sagt sådan?
PS - jeg fatter ikke, hvorfor indlægget ser sådan ud, jeg kan ikke finde ud af at ændre det!

4 comments:

Bente said...

Tak fordi du gør det muligt at følge dit virke for Gud. Stort kram

Tro Håb og Kærlighed said...

Bente - selv tak! Dejligt, at nogen følger med:-)

Madame said...

Det er dejligt at læse om dit nye liv, Charlotte - jeg får lyst til at spørge, om du taler svensk.

Tro Håb og Kærlighed said...

Madame - jo men det gør jeg skam:-)