I fastetiden, fra Askeonsdag til Påske, spiser jeg kun kød, med mindre det er alt for besynderligt at lade være i sociale sammenhænge.
Det er ikke noget afsavn for mig at undvære kød. Det er bare en anden, og lidt besværlig måde at leve på. Det kræver mere omtanke og tager tid - men jeg kan godt li' både maden og måden. - I denne uge har jeg lavet falafler. Det kan godt være svært, ikke at spise for mange - men så er lidt af ideen med fastetiden jo ødelagt!
Nu har jag gjort adventsfint
5 hours ago
6 comments:
Sikke en god idé at undgå kød i fastetiden - vegetarmad er jo dejlig mad, og jeg vil tage din idé op og lave falafler.
Uhm et lækkert måltid :-)
Jeg fik jo aldrig fat i den der bog om faste, så hvorfor skulle det egentlig være tilstrækkeligt at lade være med at spise kød? Fordi det er anderledes og derfor får en til at tænke lidt mere over det, man spiser? Eller fordi det er mere besværligt, og man dermed pålægger sig selv en form for ubehag (også selv om resultatet er velsmagende)? eller bare som en markering?
Madame - falafler er jo dejlige!
Lene - ja, det er lige mig!
Rasmine - du inspirerede mig til et nyt indlæg:-)
Post a Comment