Tuesday, July 12, 2011

Enden er nær!

Nu er det snart! Glæder mig til den sidste film. Bogen er fantastisk. Vi har set alle filmene, jeg har kun læst de sidste to bøger, den allersidste på både engelsk og dansk. Vi skal ikke til præmieren, men vi skal helt klart se den i biografen. Og til jul ønsker jeg mig boxen med alle filmene.

6 comments:

Madame said...

Det lyder dejligt, at I skal til premieren, Charlotte - jeg har desværre hverken fået læst bøgerne eller set filmene. Men det kan jo nås endnu ...

David Kvebæk said...

Kjære Charlottet. Denne store interessen for Harry Potter forstår jeg ikke helt, men så har jeg verken sett eller lest noe om disse moderne eventyrene. Men barnebara er helt på styr når Harry Potter nevnes. Et barnebarn har lest alle bøkene på engelsk i løpet av to måneder. Utrolig, spør du meg. Når du viser en slik interesse burde vel også gamle David se litt nermere på eventyrene.

Tro Håb og Kærlighed said...

Madame - vi glæder os!

Tro Håb og Kærlighed said...

David - det er en spændende måde at fortælle om kampen mellem det gode og det onde. Jeg var så spændt på, hvordan hun ville afslutte historien, om hun kunne holde den kristne vinkel - og det kunne hun! Fortællingen om Harry Potter er i tråd med den engelske fortælle-tradition fra Ringenes Herre og Narnia. Jeg holder meget af det!

Anonymous said...

Hahaha, vi tæller også ned - kommer desværre heller ikke til premieren, men lørdag.... uhhh

Tro Håb og Kærlighed said...

intetnyt - så har vi billetter til torsdag!