Saturday, November 22, 2008

Godt gået!

Så har vi den årlige julebazar godt overstået! Om der var gang i den? - nemlig, ja. Kl. 13:30 sang Børnekoret, årets ankermand murermester Palle Jensen, åbnede dagen ved at holde en fin pep-talk, hvis grundtanke var, at nu skulle der bare bruges nogen penge! Og så gik det løs.
Blev der solgt desseret og drukket kaffe? Det gjorde der! Mange familier mødes denne dag - flere generationer. Nogen kommer hjem langvejs fra for at være med. Der er tombola, en for børn og en for alle. Der er salgsbod og grøn bod og spejderbod med bolcher og en masse fine sager. Og så er der amerikansk lotteri.

Kommer der mange folk? Jep, det gør der. Klokken 16 ebber det ligeså stille ud, og kl. 18 er alt ryddet til side, hele huset gjort rent --







--og pengene talt op: 59.000kr. Tak til os alle sammen for en dejlig dag og for et godt bidrag til kirkens børn og unge.

Posted by Picasa

2 comments:

Anne Thompson said...

Tillykke med det flotte resultat! Vi julede fredag og lørdag i Vejle og det blev også til et flot resultat - vi tjente 41.000, så det giver håb om nyt køkken, kirke og lokaler til børn, unge og gamle!

Tro Håb og Kærlighed said...

Ej, hvor flot! Ja det kan I også godt bruge, må man sige.