Wednesday, April 16, 2008

White boys are so pretty

På Frederikshavn Gymnasium har de opført HAIR. Som rektor sagde i takketalen, så var det dejligt endelig at se de unge mennesker klædt ordentligt på - i tøj fra da vi var unge! Birgit Munk er en fantastisk leder af de store opsætninger. Det er altid en oplevelse at overvære. Her i familien husker vi med særlig glæde "We will rock you" for to år siden.
Maria sang og dansede og spillede, så det var en lyst. Kjolen hun har på, har moster hjembragt fra Congo i en fjern fortid, og jeg havde den på til et bryllup, da jeg ventede Maria for 18 år siden!
Egentlig var det skræmmende at opleve de unge synge om krigen - der jo er Vietnam-krigen, dens meningsløshed og soldaterne, der døde - i lyset af, at unge danske soldater jævligt bliver fløjet hjem i kister nu. Og at nogle af de medvirkende unge mænd meget sandsynligt om kort tid selv er i krig og kamp et fjernt sted på kloden.
Nu er det jo en musical, og alt handler ikke om krig og ulykke - der er også herlige sange om flirt, skæg og ballade. Her synger Maria, sammen med to andre de hvide drenges pris. Tak for sangen, min pige!
Posted by Picasa

No comments: