Tuesday, July 14, 2015

Memphis TN

 Vi nåede frem til familien, som er min søster Birgitte og hendes mand Niels (senere skal vi besøge deres to børn Hanna og Fletcher), sent søndag. Turen gik upåklageligt, da vi endelig kom fra Kastrup en time forsinket. Jeg nåede at se tre film på vejen over Atlanten: RED, Dirty Dancing og "A Fish called Wanda" Det var kun den første, jeg ikke havde set tidligere - men alle tre var passende valg til en flyvetur.
 Vi blev hentet i lufthavnen af Niels og Birgitte og mellemsønnen Thomas, som var ankommet en dag tidligere. Vi sætter stor pris på at være hos vores dejlige familie, men også på deres pool som fylder hele baghaven, og alle havde brug for at blive kølet ned. - Her er meget varmt - en fugtig varme og 34 grader (som tirsdag bliver 37!!) Inde i huse og biler er der aircondition, men det er alligevel varmt. Om natten er her 24 grader og de elektriske vifter, som kører i loftet, er uundværlige.
 Dagens udflugt gik til Pyramiden nede ved Floden (som er Mississippi).  Pyramiden er en hilsen til det antikke Memphis i Egypten. Tidligere har vi set den udefra, fordi den har stået tom i mange år, men nu er den lavet til et indkøbs-center med jagt og fiskeri som tema. Her er familien på et lidt rystet billede ved indgangen.
 Man kan komme med elevator alle de 16 etagers højde til toppen af pyramiden. Her var naturligvis en fin udsigt.
Nede igen gik vi rundt og så på udstillinger af dyr, vi gik over små broer og krydsede vand med store fisk eller alligatorer og vi gik ind i våbenafdelingen, hvor vi igen undres over, hvad man dog kan købe i det her land!
 Lokkeænder havde de naturligvis, men også lokkekalkuner.

Familiens unge (vi mangler Johannes, han kommer senere på ugen) har fundet et træningscenter, som skal prøves i aften, men først tog onkel Niels os på Barbecue-restaurant. Jo, vi er landet godt og grundigt på denne dejlige ferie. Tak for alle gode ønsker og hilsner på blog og facebook! Jeg skal forsøge at følge med på bloggen, når der er tilgængeligt net. 
Lige nu sider husbond og jeg ude ved poolen, slår  mave og lytter til kampen mellem cikaderne og Allman Brothers band

6 comments:

Madame said...

Hvor er det spændende for jer og dejligt at læse, hvad du fortæller til de flotte billeder!

Bente said...

Skønt for jer
Lidt andet perspektiv end en række indbrud her på Ranunkelvej.

Lene said...

Så kan jeg bedre forstå at jeg ikke kunne finde Johannes :-) Rigtig god ferie til jer.

Tro Håb og Kærlighed said...

Lene - yes - han kommer i morgen!!

Tro Håb og Kærlighed said...

Bente - åh, det var da så træls for jer. Håber virkelig I kommer godt gennem det!

Tro Håb og Kærlighed said...

Madame - tak - jeg skal forsøge at følge med!