Friday, July 17, 2015

Chattanooga

Fletcher, min nevø
 Onsdag kørte vi til Nashville, hvor vi skulle hente Johannes i lufthavnen og derefter overnatte inden turen i dag gik til Chattanooga. Her bor Niels' og Birgittes søn Fletcher (opkaldt efter vores far). Han går på universitetet og har ved siden af et job på et bjerg, med svævebaner og klatring. Byen er kendt for udendørsaktiviteter og her er hyggeligt og charmerende.
Vi spiste på en restaurant, drevet af en sekt der var opstået omkring et hippipar, der tilbage i 60'erne blev kristne og derefter fik en vision om at genetablere Israels 12 stammer! Sekten hedder The Twelve Tribes of Israel og vist ikke noget, vi burde have støttet. Maden var god, men deres tro kan jeg ikke anbefale.
Campus

Mine sønner

De store drenge leger


Byen ligger et sted, hvor Chattanooga-floden danner to søer. Flere broer binder byen sammen, en af dem er nu kun benyttet af cykler og gående. I baggrunden ses byens kunstmuseum - en af de arkitektoniske flotte bygninger.
Johannes og moster

Nu mangler vi Hanna, Niels' og Birgittes datter - og William.
I dag har der været skyderier i byen, og 5 er dræbt, læser vi på nettet. Men vi har intet mærket til det. Her er fredeligt og fint at være. Men det er forfærdeligt, at mennesker bliver dræbt, og de mange skydevåben i landet gør enhver konflikt endnu farligere, end den ellers kunne have været. Denne gang gik det ud over militærpersoner, men det gør jo ingen forskel!

1 comment:

Madame said...

Sikke mange dejlige oplevelser, I har, Charlotte - men det er ganske forfærdeligt med skyderiet og de fem dræbte.