Sunday, March 2, 2014

Nye steder på kort tid



 Denne yndige lille pige hedder Karla og er datter af min nevø og hans kone. Karla var den mindste fest-deltager ved gårdsdagens kobberbryllup (et fænomen, de ikke havde hørt om i Sverige) Det var hendes faster og onkel, som har været gift i 12 1/2 år.
Festen blev holdt på Hotel Saxkøbing som er ejet af bla. Claus Meyer. Som de fleste af gæsterne har vi aldrig været på Lolland før. Desværre var det meget tåget, så vi fik ikke set meget på turen. Men hotellet var fint, maden var herlig og festen virkelig sjov.

 Der var overnatning og brunch med i invitationen, men vi blev nødt til at køre hjem, da Fastelavns-søndagen indeholdt gudstjenenste i Rickarum Missionskyrka kl 10. Her sang "Mandskören", som gav gode minder fra Strandby og "Wesley Chapel Singers." Jeg har ikke været i denne menighed tidligere, men her var også godt at være. Tågen hang ved både frem og tilbage, men det meste af vejen er efterhånden kendt.
Nu har vi spist lam og fastelavnsboller. I tv køre sidste afsnit af "Arvingerne" - det har jeg set. Det er godt nok noget af en åben afslutning - og træls at skulle vente så længe på fortsættelsen. Men lige inden udsendelsen løftede de sløret for, at "1864" kommer til efteråret. Er der nogen af bloglæserne, som har læst Tom Buk Swientys bøger?

2 comments:

Madame said...

Sikke mange dejlige oplevelser, du har haft. Vi har også set slutningen på Arvingerne og får svært ved at vente på 2. sæson.
Jeg har læst Tom Buk Swientys 'Den ideelle amerikaner' - en fantastisk bog om danske Jacob A. Riis, der udvandrede til Amerika i 1870 og blev en enestående journalist og fotograf. Det er en dramatisk udvandrerhistorie og en storslået kærlighedsberetning.

Tro Håb og Kærlighed said...

Madame - Jeg må igang med hans forfatterskab.