Monday, August 26, 2013

Den skønneste dag. TAK!

Weekenden bød på tur til Strandby, hvor husbond og jeg skulle holde den sidste gudstjeneste, som menighedens præster. Vi ankom fredag til midnat og havde to dejlige dage med besøg hos venner og familie om lørdagen, og en søndag med gudstjeneste og fest. Vi fejrede, at jeg har været præst i Strandby i 25 år. Men mest glædede vi os sammen over alle de dejlige oplevelser, vi har haft. Alle sejl var sat. De kære strandby-folk var sjove, alvorlige, generøse og kærlige, som altid. I går var det bare det hele på en gang. Kirken var fyldt og dagen bød på tårer og knus, smil og latter, gaver , sang og musik, masser af god mad, lækre gaver og geniale gaver. Se mange flere billeder, Dorte har taget og kommenteret på kirkens hjemmeside:
klik HER
Alle vore tre børn medvirkede ved lovsangen - gudstjenesten bød både på solosang, trompet, orgel og kor.


Vi venter spændt på, hvad de kære mennesker mon har fundet på som gave!
Gaven var helt genial - og original: En krukke fra keramiker  Lange i Aalborg med billeder og symboler fra vores liv og tjeneste i Strandby Metodistkirke! Den er helt vidunderlig.
Alle arbejdsgrene sagde tak med små symbolske gaver. Og korene sang uddrag af forskellige sange.

Kollega Louise og Bente havde fundet på en helt særlig gave - på Danske Kirkedage havde de set dette sjal fremstillet i en speciel hækle-teknik, som Bente så lige havde lært sig. Det er dekoreret med perlerne fra bedekransen, Kristuskransen, og selve Guds-perlen er en smuk rav-broche!




Maden var i bedste hjemmelavede Café Qvindfolk-stil - med bl.a. pandekager og fisk i alle slags forklædninger - senere var der stort kagebord. Jamen, det var lige som det skulle være - alt sammen! 


4 comments:

Madame said...

Sikke nogle skønne gaver - og sikke en fest! Det dejligste punktum for jeres år i Strandby.

Lene said...

Og jeg har set alle billederne igennem, og blev helt rørt over den kærlighed, der strømmede til jer fra menigheden. Jeg har kun kendt dig i kort tid, Charlotte, men hvor har du dog fortjent den dag :-)

Tro Håb og Kærlighed said...

Madame - det var det fineste punktum på mange dejlige år!

Tro Håb og Kærlighed said...

Lene - de gjorde mig, ja hele familien , meget glade! Det vil altid være en dejlig dag at tænke tilbage på.