Sunday, July 28, 2013

Sidste søndag

I dag var den sidste "almindelige" søndag i Strandby. Vi skal tilbage og holde afskeds-gudstjeneste søndag d. 25. august. Bibeltekster og yndlings-salmer er valgt, programmet er skrevet og vi er klar. Inden da skal meget ske - og vi tager hver dag, fra oven og ned. Og i dag var det så sidste "almindelige" søndag. Jeg prædikede og en af vore mange dygtige lægprædikanter, Kirsten Nygaard ledte. Det handlede om fodvaskning - om den underlige Gud, der vil gøre ALT for os - helt håndgribeligt!
Det har været en glæde, at mange er kommet i kirke hen over sommeren, som ellers er en stille tid. I dag var der blogvenner i kirke - en ekstra glæde!
Vejret har her, som over det meste af landet været dejligt. Vi gik en lang tur, datterbarnet løb, på Kongestien ved Bangsbo. Bagefter skulle vi se den nyeste lille baby-dreng i familien. Det endte med hygge, kaffe, badetur og sammenskuds-gilde til aftensmad - en meget dejlig dag! - Vi prøver at ignorere flyttekasserne rundt om i huset - og forberedelser til Sommerhøjskolen i næste uge må ikke fylde alt for meget. Nu er det næsten midnat - jeg bager rugbrød, læser korrektur og hygger med de voksne børn. I morgen er det mandag, og der er ikke en uge tilbage, til jeg er flyttet - hmmm, jamen det er da underligt!

7 comments:

Rasmine said...

Ja, det må være underligt at flytte fra et sted, hvor man i den grad har været involveret i mange menneskers liv!

Madame said...

Det lyder som den dejligste søndag og med et farvel og goddag til et helt nyt liv.

Tro Håb og Kærlighed said...

Rasmine - ja, det er meget underligt!

Tro Håb og Kærlighed said...

Madame - vi nyder de gode stunder for ikke at bliver overvældet af flytterodet.

Lene said...

Ja nu er det lige før. Det er da godt nok også meget I skal nå inden flytningen. Bliver København basen eller flytter I igen senere?

Tro Håb og Kærlighed said...

Lene - vi er glade for at kunne begynde i Kbh. Nu må vi se, hvad der sker med Jørgen, når han er færdig med sin phd. - Og om det kan fungere for mig, at bo i Danmark. Jeg vil jo helst bo i Sverige.

Bente said...

Underligt, ja, for jer og os. Men der er meget at være taknemlig for og ydmyg over, når Gud kalder.