Monday, May 28, 2012

Man behøver ikke tosset for at være med -

En af prædikanterne forsøgte at få hele forsamlingen til at opleve, hvordan det er at være blind.
 - men det hjælper! Jeg kan godt se, at nogen af mine billeder fra Pinsens Landsmøde i Metodistkirken kan virke en smule afskrækkende på nogen. Vi har haft det sjovt, men har naturligvis også arbejdet seriøst med regnskaber og rapporter fra alle kirkens forskellige arbejdsgrene. Børne- og Ungdomsforbundet har deres landsmøde samtidigt med, så der er en god blanding af voksne og unge.
De tre herrer lod lokkerne falde til fordel for indsamling af penge til Missions-projektet
med at skaffe vand til en landsby i Congo.

 Lørdag aften var der retro-fest med gamle spejderuniformer, kor- og lejr t-shirts og anden bedaget beklædning. Festmiddagen bestod af tarteletter, hamburger-ryg med gemyse og til dessert citronfromage.

Far og datter synger for
  Vi sang gamle sange, og blev udsat for en tipskupon med 12 tegn, som biskop, landsleder og formanden for Børne- og ungdomsforbundet skulle hjælpe os med at løse.
Kollega Louise optrådte som Lisbeth Sallander på festaftenen - det findes der muligvis billeder af andetsteds( HER måske )- aftenens optræden forhindrede heldigvis ikke, at hun blev indviet til tjenesten ved gudstjenesten næste dag. Det blev også Christina Sørensen, en anden ung.

4 comments:

Madame said...

Hvor er det dejligt at se dine billeder og læse, hvad du fortæller - I har haft et spændende landsmøde i pinsen!

Anne Thompson said...

Tak for sidst :-)

Tro Håb og Kærlighed said...

Madame - ja, vi havde gode dage i pinsen!

Tro Håb og Kærlighed said...

Anne - selv tak!