Monday, May 9, 2011

Travl og dejlig weekend

Weekenden er bl.a. gået med et dejligt bryllup i Fonnesbæk kirke. Det er jo en folkekirke, med brudeparret tilhørte hver sin kirke, så vi var to præster om det - jeg talte og sognepræsten viede.
 Fonnesbæk kirke er 20 år gammel, og de har to smukke malerier af Arne Haugen Sørensen.
 Efter vielsen kom politiet - dvs. de stod æresvagt uden for kirken, da vi kom ud, da både brud og gom er betjente. Det var flot! Her er de en afslappet samtale med den lokale præst.
Festen blev holdt i Angliahuset, som oprindeligt blev bygget som skjortefabrik af fabrikant Aage Damgaard. Huset er rundt og hele indercirklen er dekoreret af Carl Henning Pedersen. Nu rummer huset TEKO som er Skaninaviens største design- og businessskole inden for mode- og tekstilbranchen.
Luftfotoet er lånt her
På vejen hjem besøgte vi skulpturen Elia, som ses i baggrunden, men da var telefonen med kammera løbet tør for strøm. Vi standsede også i Viborg ved Søndermarkskirken fordi jeg gerne ville vise mine rejsefæller Hærvejstæppet og kirken. - Jeg har ikke haft tid til at læse blogs og kommenterer så meget hos jer andre - håber på forståelse.

2 comments:

Madame said...

Det var spændende at læse om vielsen, Charlotte. Og husets indercirklen er vel nok smuk med Carl Henning Pedersens dekorationer.

Tro Håb og Kærlighed said...

Ved siden af huset, vi var i, ligger Carl-Henning Pedersen museet, som også er cirkelrundt - og dekoreret udvendigt!