Saturday, April 9, 2011

Hunde og deres mennesker

Hvad tænker sådan en lille hund mon? Forhåbentlig ikke på menneskenes ondskab Nej, mon ikke hun tænker: Lad os så komme en tur på Sønder Strand. Nu har min menneskemor været til Café Qvindfolk og hørt om og set billeder af Hærvejstæppet, og bagefter har hun haft begravelse. Og min menneskefar har hugget brænde og ordnet have og repareret carporten efter at min menneskemor kørte noget af den (og bilen) i stykker i går!

God ide, lille hund - lad os komme ned til Elling Å og se solen gå ned og fyret på Hirsholmene tænde! Det var lige, hvad dine mennesker havde brug for.

6 comments:

Lene said...

Og du har en klog hund :-) sikke en dag I har haft.
Og Annes indlæg gør så ondt at tænke på, så trist.

Tro Håb og Kærlighed said...

Lene - ja er det ikke dejligt med de kloge dyr? Og Annes indlæg er ikke til at holde ud - men vi linker til det på vores blogge og på face book og fortæller om det. Det er vi nødt til. Det skal ikke ties ihjel!

Anne Thompson said...

Kære Charlotte!
Tak for din hilsen og bøn på min blog.
Og TAK fordi du fortæller om det. Det gør mig glad og stolt at du og så mange andre, vil være med til at protestere. Og egentlig også tryg på Samuels og andres vegne.
Kærlige hilsner, Anne

Madame said...

Sikke nogle dejlige billeder, Charlotte! Men jeg tør slet ikke klikke på dit link om menneskers ondskab ...

Jamen dog, har du kørt ind i garagen og lavet skade på bilen?

Tro Håb og Kærlighed said...

Anne - det bliver vi nødt til - det er så godt, du har skrevet om det. Det sidste vi må gøre er, at bøje nakken og tie!

Tro Håb og Kærlighed said...

Madame - ondskaben er et link til Anne "Vand til vin", der fortæller om et forfærdeligt angreb, hun og hendes dejlige dreng har været udsat for.