Monday, February 8, 2016

Equmenia-fest mm

Smukke og dejlige kager med EqumeniaSyds logo
I Weekenden gik det slag i slag. Jeg begyndte i Lund, hvor regionens børne- og ungdomsorganisation holdt fest og inspirationsdag for medarbejderne. En af dagens undervisere var kollega Cissi Glitvik. Klik på hendes navn og læs om det firma hun også driver. Cissi er Studenterpræst i Göteborg og et utroligt dygtigt og flittigt menneske - og meget inspirerende at lytte til.
 Vi lærte bl.a. noget om vigtigheden af at kommunikere enkelt og tydeligt. Hvis vi vil have budskabet frem, altså!
 I Sverige er der altid spændende læsestof på mælkekartonerne og en af vores opgaver gik ud på at formulere foreningens formål, så det kunne stå på en mælkekarton.
 Senere på dagen skulle der fremstilles biler. Grupperne gik seriøst til opgaven, og de fleste køretøjer klarede at køre på den skrå bane i den afsluttende konkurrence.


 Vi spiste dejlig festmad og holdt andagt sammen, inden turen gik videre østpå. Jeg skulle prædike i Emanuelskirken i Karlskrona om søndagen, så det passede bedst at køre derover allerede om aftenen.
 Lørdagen indeholdt også et lille smut til Malmö, hvor diakon Eva Kunda Neidek holdt en skøn afskeds-koncert som afslutningen på hendes 4 års tjeneste i Stadionkyrkan.
Efter en fin dag i Karlskrona nåede jeg hjem til familiemiddag, hvor også ældste-sønnen for en gangs skyld kunne være med. Dejligt - for i dag er husbond taget til Zimbabwe, ned til Africa University, hvor han sidder i bestyrelsen. Lidt stille er der i huset.

No comments: