Sunday, September 6, 2015

Bio- og bytur

 Vi var inviteret til sølvbryllup i Nordjylland denne weekend, men jeg skulle indsætte en ny præst i Rosengårdskyrkan i Helsingborg i dag, så husbond måtte rejse alene. Datterbarnet og jeg havde en hyggelig lørdag aften sammen, hvor vi gik i biografen og så en helt vidunderlig film: Inderst inde. Den er helt genial - virkelig seværdig. Den handler om følelser på en sjov, pædagogisk og nyskabende måde. - I dag søndag tog jeg toget til Helsingborg og medvirkede i en dejlig festgudstjeneste i en fyldt kirke. Hjemme igen gik jeg en lang tur inde i byen - her kommer lidt stemningsbilleder:


5 comments:

Lene said...

Jeg har netop læst et interview med de to, der har skabt filmen og fik helt lyst til at se filmen. jeg synes det er en genial ide at synliggøre vores inderste følelser, og så er der lige lidt ekstra viden, instruktøren flyttede selv til Danmark som 11 årig og skulle begå sig i dansk skole uden at kunne dansk. Hans far forskeder herover i et stykke tid :-)
ærgerligt at du ikke kom med til Nordjylland, men sådan er det jo med præster og andre, der arbejder på forskudte tidspunkter, godt du kunne hygge dig med datter, bio og gåtur.

Tro Håb og Kærlighed said...

Lene - hvor har du læst det interview? Jeg vidste ikke, en af dem har boet i DK. Du vil elske den film!

Lene said...

det var i Nordjyske - søndagsudgaven i går :-)

adina said...

Så trevligt att upptäcka din blogg! Det hjälper mig att inte glömma våra dagar på Sjövik så fort.
Underbara dagar! Min dotter skulle gärna ha varit med nu när hon efteråt hör hur vi hade det. Kanske vi kommer till Danmark på nästa konferens...
Jag brukar själv blogga lite och tycker även om att läsa andras. Ha det gott! Kram från Finland. Gunilla


adina-adinasfunderingar.blogspot.fi

Tro Håb og Kærlighed said...

Hej Gunilla - vad roligt! Jag har länkat till din blog.