Friday, April 24, 2015

InspirationArbejdsdagen i Lund har budt på spændende møde om hvordan man begynder nye kristne tros-fællesskaber - husmenigheder. En af vore gæster var Rickard Cruz, som har skrevet bogen "Middag med Jesus" om hvordan nadveren skal fejres som et rigtigt måltid i hjemmet, og danne ramme om netop et trosfællesskab, hvor man deler liv og måltid. Meget inspirerende. Arbejdet er vokset til 5 grupper gennem de sidste 6 år.

Husbond og jeg gik en lang aftentur. Undervejs nævnte han, at det nok snart var tiden, hvor der igen kom gang i rulleskøjteløbet rundt i København på fredag aftner. Og ganske rigtig! Det var åbenbart første aften netop i dag. På facebook kan jeg se, at de havde over 2000, der i går havde angivet at de ville med. Der er ikke egentlig tilmelding, og de var ganske givet dobbelt så mange, da vi mødte dem i nærheden af Christiansborg. Et imponerende syn, og husbond skal helt klart med om 14 dage!

2 comments:

Lene said...

Det lyder spændende med husfællesskaber. For troen skal vel deles netop gennem fællesskab, jeg savner pludselig vores læsekreds i Strandby :-)

Tro Håb og Kærlighed said...

Lene - jeg savner også vores læsegrupper i Strandby!