Thursday, January 16, 2014

Region Syd

Fra jeg begyndte i mit nye job som kirkeleder i Region Syd i Equmeniakyrkan, har jeg glædet mig til at få en hjemmeside for regionen. Nu er den HER!
Den ligger ikke helt rigtigt endnu. Man skal kunne komme til den direkte fra Equmeniakyrkans forside - men det kommer. Det fine er, at jeg selv har lagt indlæg og nyt i kalenderen. Det skal nok blive sjovt!
I køkkenet er der lige nu en fortættet stemning. Datterbarnet skal til sin første stop-prøve på teologistudiet, og husbond og hun gennemgår pensum.
I morgen drager jeg til Lund, hvor de næste 3 dage skal tilbringes. Lørdag/søndag er det sammen med ledere og menighed i Västerkyrkan. På søndag skal jeg prædike ved gudstjenesten der. Tirsdag aften samles det regionale "förtroende-råd" - for første gang til et "almindeligt" møde. Det består af et medlem fra hver menighed i regionen, og sammen udvikler vi ideer, som kan hjælpe og støtte arbejdet.
Tidlig (kl 6) onsdag morgen begynder et eventyr! Jeg skal ud at rejse for min kirke!

4 comments:

Bente said...

stort held og lykke til Maria og dig. Spændende.

Madame said...

Tillykke med den meget flotte hjemmeside for Equmeniakyrkan! Du oplever utroligt meget spændende - det var dejligt at læse.

Tro Håb og Kærlighed said...

Bente - tak, det gik fint for Maria!

Tro Håb og Kærlighed said...

Madame - ja, det er et alsidigt job!