Wednesday, September 19, 2012

Familiegudstjeneste med fokus på Bibelen

 Efterårets første familiegudstjeneste handlede om Bibelen. Til anledningen havde vi lånt kæmpe-bibelen, de har i den lokale sognekirke - ret imonerende bog, ikke?
 Og så kan man "springe ud" af den, som Louise gør her. Det var indledningen, der efter nogle sange gik over en Bibelfortælling om disciplen Filip og den etiopiske hofmand, der, på vej hjem fra Jerusalem, læste i profeten Esajas´skrift. Da Filip spørger, om han også forstå, hvad han læser er svaret nej. Han har, som vi alle har det, brug for hjælp til at sætte Bibelordet ind i en sammenhæng for at finde meningen.
 Prædikestolen var i dagens anledning hofmandens vogn. Gudstjenesten fortsatte med sange og herefter stationer man kunne besøge - der blev tændt lys og bedt bønner -
I parken kunne man få en tur i karrusellen for at fange og Bibelord og billeder, der passede til - et stort hit!
 Der var borde med alle mulige udgaver af Bibelen, store og små, på usb-stik og cd'er, på vandtæt papir, med guldsnit og i børnehøjde til alle aldre. Alle bøger var udlånt af Bibelselskabet
 Vi fejrede nadver sammen, spejdere delte ud - og til sidst spiste vi dejlig middagsmad og var klar til at gå hvert til sit kl. 19 efter præcis 2 timer. Næste familiegudstjeneste er onsdag d. 24. oktober.
Billederne er taget af Dorte Bhutho og lånt fra Strandby metodistkirkes hjemmeside hvor man kan se meget mere under foto.

2 comments:

Lene said...

Mon det er fru Pastoren med overskæg :-)

Tro Håb og Kærlighed said...

Jeps - det er fra et af de postkort, der handlede om, at det er smartest at vær een mand, hvis man får et hjerteanfald.