Wednesday, September 21, 2011

Sig det med kage!

Jeg er taknemmelig over at bo i et land, hvor jeg bliver tilbudt undersøgelser, som bryst-screening. Det er nu tredie gang, jeg har fået klemt brysterne flade mellem to plader, så de kan fotograferes og billederne derefter undersøges.
 Brevet med frikendelsen kom i dag. Det er jeg også taknemmelig for. Måske burde det fejres med en kage fra "Sweet Valentine", der gør næsten alt for kunderne i de nye torvehaller på Israels plads?

8 comments:

Madame said...

Det var dog en vidunderlig kage du har fotograferet :-) Ja, vi skal virkelig påskønne at leve i et land, hvor vi tilbydes screening for brystkræft!

Tro Håb og Kærlighed said...

Madame - den kagevar svær at stå for - i det mindste måtte den fotograferes:-)

Anne Hedegaard Haldan said...

Det er en meget god ting med screeningerne - måske tog jeg det lidt som en selvfølge, at jeg ikke fejlede noget - men sidst blev jeg alligevel indkaldt til opfølgende undersøgelse - og skal hilse og sige, at man da godt nok kan nå at skrive mange afskedsbreve i hovedet på de to dages frist.
Jeg blev også frikendt i 2. omgang - mange overvejelser rigere.

Tro Håb og Kærlighed said...

Anne - ja, man skal nok altid "lige ud og vende!" Men det er ok med mig.

Lene said...

Sikke en lagkage at sætte tænderne i :-) Sidste gang fik jeg svar så hurtig, at jeg nåede at blive bange, for så hurtigt kunne systemet kun være, hvis der var noget. Der var ikke noget :-)

Anonymous said...

Hahaha, sikke en kage :-)

Anne Thompson said...

"klemt brysterne flade" - du kan da også lige beskrive det :-D

Tro Håb og Kærlighed said...

Tak for kommentarerne:-)