Sunday, March 27, 2011

Billedløs

Jeg ved ikke, hvad der sker, men jeg kan åbenbart ikke lægge billeder ud på bloggen i dag, hverken her eller på "Williams farmor" - de forsvinder i  hvert fald igen! Hmmm - ja, men så faster jeg fra billeder i dag.

4 comments:

Madame said...

Kære Charlotte, jeg kan se rundt omkring i blogland, at flere andre har samme problem - så det er helt sikkert ikke noget hos dig. Mine billeder ligger uploadet hos Tinypic, så jeg har ikke haft problemer.

Tro Håb og Kærlighed said...

Tak, så tager jeg den med ro.

Fru Olsen said...

Har også haft problemet i dag fra min windows maskine, men ikke Mac'en... hmmm...

Min datter Nûno lavede pileflet fordi hun prøver alt muligt kreativt af, og uanset hvad hun kaster sig over, ser det ud som om hun mestrer det. Så min overskrift om, hvad hun egentlig laver på den fysioterapeutskole, skulle forståes på den måde, at hun da spilder sig tid dér - hun skulle lave noget kreativt.
Og så mener jeg det jo ikke alligevel, for selvfølgelig skal hun have sin uddannelse, og hun har timer nok. Så er det kun godt, at hun har de kreative evner til fritiden, og hvem ved, måske engang bliver det mere en levevej.

Tro Håb og Kærlighed said...

Fru Olsen - ja at din datter er kreativ ud over det sædvanlige, det er vist ret tydeligt. Skønt, at hun kan bruge sine gode evner mens hun læser. Det er ikke altid let at råde sine kreative børn. Vi har en søn, der er musiker, og vi har altid bakket ham op i at gå den vej. Nu går han på rytmekons, men forleden sagde han, at gymnasiet, også set på afstand, var spild af tid. Det havde vi insisteret på.