Og så var der fest. En kæmpe dynge "pil-selv-rejer" og andet godt fra havet - var en gave, som dannede basis for et dejligt måltid med den lille familie. Der er noget ganske særligt ved at selv at skulle gøre sin mad klar - bruge hænderne - og have god tid (og rindende vand i nærheden). Vi nød maden og måden!
4 comments:
Hmm! Der er ikke noget bedre!
Intet er bedre en dagfriske reker, kjøpt på kaien og spis på samme sted. Nest best er frosne reker fra Grønland. De er som ferskje når de blir tint. Vi elsker reker. og rekelag. Men dere som bor ved havet er helt sikkert fortrolig med den provankalske retten: Bouillabaisse. Havet er full av rikdommer, om vi bare lærer å forvalte dem rett. Takk for spennende blogspots, Charlotte. Under min "ørkenpaeriode" var min rikdom å lese om disse fromme ørkenmennesker.
Anne - det er bare så dejlig mad!
David - det er faktisk ikke meget vi har spist fiskesuppe - men vi spiser meget fisk!
Ja ørkenens visdom er god næring.
Post a Comment