Saturday, August 30, 2008

Sidste lørdag i august

Vi har haft BRUNCH & BØRN i ActA i dag. Johanne var god til at tage sig af de to små drenge Johannes og Albert. Vi lægger flere billeder ud på ActAs blog. Klokken 11 lørdag formiddag er et fint tidspunkt at mødes - og da vi gik hjem igen et par timer senere, da var de to mindste faldet i søvn.

Hjemme igen i Beach-town var der spejdere overalt. Det årlige Solaris-løbhttp://www.solaris.dk/news.php har nemlig lagt en post på vores spejder-Farm.
Omegnes byer er tegnet ind på kortet, men navnene er angloficerede til ukendelighed med mindre man er lokal. Det er nogen af deltagerne, da vi har en patrulje med fra Strandby.











Solaris er et stort løb planlagt af DDS-erne. Hovedmanden er Melle, som Johannes har gået på HTX med. Sammen med en stab af dygtige ledere knokler de for at give et par hundrede store spejdere en super oplevelse.
Patruljerne arbejder hårdt og vandrer langt. I år handler det om en miljø-katastrofe.
På "Spejder-Farmen" flyder det lige nu med ofre for en forfærdelig eksplosion.
Heldigvis holder ofrene ind i mellem pauser, så de kan få fyldt frisk blod på sårene og jamre videre til de næste spejdere ankommer for at undersøge, hvad man dog stiller op med så mange skadede.
Posted by Picasa

No comments: