Thursday, January 3, 2008

He will rock you!

2. juledag er det Thomas, min anden søn, der har fødselsdag. Han er født i Vejle på Skt. Maria hospital i 1985. Thomas var det mindste af vore børn ved fødslen - 3100 gr og 51 cm. Men han voksede sig hurtigt stor. Og hans hårpragt har aldrig fejlet noget! Fra han var ganske lille har han spillet på guitar. Dvs. han begyndte ret genert at spille på grydeske. Thomas har altid vidst, hvad han ville og er gået målrettet og beslutsomt efter det. Han er meget flittig - øver skalaer og figurer i det uendelige. Han spille altid! Til sin konfirmation ønskede han sig kun penge, så han kunne købe sin elskede Les Paul, studio. Det var en stor dag, da han på Blå Mandag i Göteborg kunne betale kontant og hjembringe sit trofæ.

På billedet spiller han sammen med Lars (det er Thomas til venstre). Det var deres sidste år på Frederikshavn gymnasium i 2006, hvor de var nogen af drivkræfterne i Queen-musicalen "We will rock you".


Jeg holder så meget af musik. Og at bo sammen med en musiker, der arbejder seriøst med sit - det er stort!



Det er stadig jul - her varer den til Hellig 3 konger, altså på søndag. Da tænder vi juletræet sidste gang, spiser dejlig mad og får små gaver. Så fortsat glædelig Kristi-fødselsfest!

No comments: