Thursday, February 19, 2015

Let på tå!

Billedet er fra Pilgrimsvandringen gennem Palæstina i november. Og for præcis et år siden var vi på den store rejse til Israel. Jeg har været igennem alt dette i tankerne i dag, da jeg har brugt tid på at skrive en artikel om pilgrimsturen. Ellers er jeg ved at gøre klar til et døgns retræte, jeg skal holde for en gruppe kvinder fra Baptistkirken i Danmark fra i morgen aften.
Aftenen har jeg tilbragt i det dejligste selskab! Jeg har været til ballet på Gamle Scene. En ven havde købt billetter til Dans2Go-arrangementet i aften, men kunne ikke selv komme. En fyldt sal overværede først "Cacti" en moderne forestilling af den svenske koreograf Alexander Ekman. Den var flot, sjov og viste præcision og styrke. Efter pausen så vi "Etudes" af Harald Lander. Jeg husker den fra tv; en ballet om ballet. Vi ser alle øvelserne fra træningssalen udført smukt og med stigende sværhedsgrad. Til sidst er de 39 dansere på scenen, der bevæger sig helt synkront. Det var en fest!

6 comments:

Rasmine said...

Ja, Etudes er en fest. Heldige Asen :-)

Tro Håb og Kærlighed said...

Rasmine - nemlig!

Madame said...

Sikke en dejlig aften i teateret!

Tro Håb og Kærlighed said...

Madame - ja, der var jeg heldig!

Lene said...

Jeg gad godt se en ballet og en opera i dag, jeg tror jeg er blevet voksen nok nu ;-) Skønt med sådan en uventet oplevelse

Tro Håb og Kærlighed said...

Lene - det var så fint - jeg sad lige midt for i en fyldt sal!