Wednesday, December 3, 2014

Opdatering!

 I weekenden var vi Nordjylland. Ældstesønnen og barnebarnet fylder år med en uges mellemrum - den ene blev 32, den anden 4 år! Fredag fejrede vi dem begge. Johannes havde bagt 100 pandekager, lavet chili con carne og inviteret den nærmeste familie. Vi holdt festen i festhuset på Ankerpladsen. De har et spændende tårn, hvorfra man kan se ud over hele byen - eller langt ned på festbordet!
 Oldeforældrene var naturligvis med. Gaverne var bl.a. store Lego-kasser, som dagen efter blev samlet til fine maskiner, biler og helikoptere.
 Der var is til dessert, og drengene tog for sig!
 Lørdag var jeg i Århus til Skovhusets 25 års jubilæum - en spændende dag, hvor fokus var, hvordan retræte og stilhedsarbejde kan ændre menneskers liv. Vi hørte bla. fra Truels Bernholt om hans arbejde med 30 dages retræter for langtidsfanger i svenske fængsler. Det er noget, der rykker!
 Søndagens gudstjeneste blev fejret i Strandby Metodistkirke - min "gamle" menighed. Det var en festdag, 1. søndag i advent med optagelse af 9 nye medlemmer! Dejligt at være med i en fyldt kirke og se og mærke, at de har det godt deroppe.
 Vi var naturligvis på kirkegården. Der blev lagt gran, pyntet til jul og tændt lys.
Og så var der et bestyrelsesmøde på Södra Vätterbygdens Folkhögskola i Jönköping, hvor vi bla vedtog at ansætte ny rektor! - Hjem til København og to dage med madlavning og andre forberedelser, inden vi var klar til at tage imod 30 kollegaer fra RegionSyd. Vi havde en dejlig dag sammen. Jeg har ingen billeder - det blev der ikke tid til! - Om vi har det godt? Jo, tak, det har vi!

4 comments:

Lene said...

Og det sidste er det vigtigste, og så at fylde sine dage med familie, venner og gode kolleger :-) Tillykke til datter og barnebarn.

Madame said...

Hjertelig tillykke med William og Ældstesønnen - sikke mange dejlige oplevelser du har haft!

Tro Håb og Kærlighed said...

Lene - tak, ja - det blir vi (heller) ikke uenige om:-)

Tro Håb og Kærlighed said...

Madame - tak, det var dejligt at fejre de to!