Wednesday, February 12, 2014

Turen går til Israel!

De sidste detaljer aftales ved køkkenbordet.
Uge 8 står igen i rejsens tegn. For 2 år siden begyndte vi i Strandby menighed at planlægge en rejse til Israel. Vi er mange, som har glædet os længe - 40 mennesker. Desværre er et enkelt par for ganske nylig blevet forhindret pga sygdom  (- men vi laver helt sikkert en tur en anden gang, hvor også de kan være med) Både husbond og datterbarnet er med som rejseledere. Vi har alle tre været i landet tidligere og ser frem til at dele oplevelsen med mange gode venner. Det er en rejse "i Jesu fodspor" - vi begynder i Galilæa, og tilbringer de sidste dage i Jerusalem. Den ældste deltager er 90, en fylder 84 på turen, og den yngste er 23 og derimellem er der fx trofaste bloglæsere fra landkredsen. Vi rejser med Felixrejser


6 comments:

Thomas Grandelag said...

Ja kufferterne er pakkede og spændingen helt i top. Vi starter turen fredag. Glæder mig tilat se jer. Vi har et par glædelige hilsner med.
KH

Birthe og Thomas

Bente said...

Vi glæder os også meget til turen.

Madame said...

Hvor er det spændende, Charlotte! Min far var for en del år siden i Israel med Johannes Møllehave som rejseleder - det blev en uforglemmelig rejse for ham.

Tro Håb og Kærlighed said...

Thomas - også her pakkes, så er vi er klar til at påbegynde rejsen allerede fredag!

Tro Håb og Kærlighed said...

Bente - det bliver så dejligt!

Tro Håb og Kærlighed said...

Madame - det må have været en helt særlig oplevelse at rejse med Møllehave!