Friday, June 1, 2018

Datterbarnet er nu også min søster!

Datterbarnet, Maria Thaarup er nu på Metodistkirken Landsmøde i Holstebro taget ind i kirkens tjeneste som præst. Officielt er hendes stilling "lokal-pastor," hvilket betyder, hun har fulde præstelige rettigheder og forpligtelser i Solrød Frikirke, hvortil hun er udnævnt og i Børne- og Ungdomsarbejdet  på landsplan. Hun må ikke vie endnu. Der er stadig to års studier tilbage til ordination, men det er så meget alvor, at hun får sin blå præstekjole på søndag. Vi har været hos skrædder i Skagen og fået taget mål - her ses hun i prøve-modellen.
De er 4 - de nye præster i Metodistkirken i Danmark i år: Maria Bræstrup Aaskov, Virginia Hønnincke, Klaus Hønnincke og Maria. Det er stort! Og tak er et passende ord.
Her ses Maria i funktion, som tjener - ved lejrbål på spejderlejr. En vigtig del af hendes arbejde bliver netop med MS, Metodistkirkens Spejdere.
"Gud Herren har givet mig disciples tunge, så jeg med mine ord kan hjælpe den trætte. Hver morgen vækker han mit øre, så jeg kan høre som en discipel, Gud Herren har åbnet mit øre."
Esajas 50: 4 - 5 GO SISTER - GO!

3 comments:

Lene said...

Hjertelig tillykke til og med din datter. Det er stort at I nu skal være søstre i kirkens tjeneste

Tro Håb og Kærlighed said...

Tak - ja, det er stort. En glæde.

Madame said...

Tillykke - hvor var det spændende at læse. Børne- og ungdomsarbejdet må være utroligt givende.