Tuesday, May 3, 2016

Fest og andre festligheder

 I Metodistkirken overhører vi konfirmanderne. Dvs de unge mennesker får lov at fortælle, hvad de har lært gennem årets undervisning. I Jerusalemskirken har de haft overhøring i to omgange - senest i søndags. Datterbarnet har medvirket ved undervisningen og var derfor også med ved festgudstjenesten.
 Vi var så heldige at en af de unge i vores familie var blandt de 4 piger - Ester er datter af vores niece og de havde inviteret os allesammen. Mine kære svigerforældre, Esters oldeforældre var med, bedsteforældre, onkler, tanter, fætre og kusiner - og det er så dejligt og hyggeligt at være sammen!


Festen blev holdt hvor Rebeccas arbejde RO design ligger i huset Design Werck, så omgivelserne fejlede ikke noget - ligesom man hverken kunne klage over vejret eller maden. En dejlig dag altså!Vi gik tur rundt om operaen og havde udsigt til de steder, vi plejer at gå tur.
Nu er jeg ved at være klar til 4 dages Kyrkokonferens i Stockholm - spændende. Desværre har jeg ikke mulighed for at deltage i Himmelske Dage her i København. Men det er der heldigvis mange andre, der får glæde af. Mellemsønnen skal spille og husbond har også lidt at skulle have sagt.

No comments: