Wednesday, August 5, 2015

Nogen om at falde og falde i søvn

 Jeg holder meget af byen, og faktsik er vi bedre til at komme ud og gå tur, end vi var, da vi boede tæt på naturen. Jeg måler næsten altid turen på en eller anden app, hvad enten jeg løber eller går I hvertfald, hvis det er en tur og ikke et ærinde, dem er der jo også en del af. Jeg har bestemt mig for at komme i gang med at løbe igen, og denne uge har været god - næsten hele vejen.
 Jeg synes stadig, jeg er præget af jet-lag fra flyveturen hjem for 5 dage siden - sover dårligt og bliver træt på forkerte tidspunkter. I morgen skal jeg ad sted igen - men med tog og bil op i Sverige til Sjöviks Folkhögskola, hvor der de kommende dage er Nordisk kvindestævne med bla trafficking som tema.
 Jeg er sådan set klar - skulle bare lige løbe en sidste tur rundt i byen inden natten -
men næsten hjemme, faldt jeg, lige så lang jeg er, over en kantsten. Og det gjorde ondt! - Så hvis jeg ikke kan sove i nat, kan det være fordi: Jeg har ondt - at jeg har jetlag - eller at jeg er spændt på rejsen og stævnet i morgen!  - God nat derude - lad os nøjes med at "falde" i søvn.

8 comments:

Rasmine said...

Ja, det gør ondt! Forhåbentlig ramte du ikke kantstenen med andet end tæerne. Jeg kan fortælle dig, at det kan være katastrofalt at ramme kantstenen med et knæ. Forhåbentlig vågner du i morgen uden alvorlige skader.

Tro Håb og Kærlighed said...

Rasmine - jeg har slået ribben og hånd og og skrabet hud på knæet. Det er jo først efter noget tid, man mærker, hvor ondt det gør. Jeg tror, bare det er slaget - men det kan tage sin tid, det ved vi jo!

Bente said...

Det er rigtig ærgerligt og synd for dig. Var det fliser, der lå skævt?

Tro Håb og Kærlighed said...

Bente - nej, jeg skulle lige nå over en fodgængerovergangs 2. afdeling (hvor det var blevet rødt), og så overså jeg, at der var en "opkørsel" og ikke bare en kantsten. Den faldt jeg på.

Lene said...

stakkels dig, håber du trods alt har fået sovet noget og at du ikke har slået dig så slemt, at du må aflyse turen. God dag til dig.

Madame said...

Så smukke billeder! Sikke noget med dit fald - rigtig god tur, det lyder meget spændende!

Tro Håb og Kærlighed said...

Lene - tak, jeg har faktisk sovet godt! Men kunne godt have gjort det lidt længere:-) Jeg håber det bliver ok med tog og bil hele dagen.

Tro Håb og Kærlighed said...

Madame - ja, det var bare så uheldigt. Jeg glæder mig til stævnet selvom det bliver en lang tur.