Monday, April 22, 2013

Der er brug for budbringere!


I går blev det godkendt at datterbarnet begynder sin vej mod præste-tjenesten i Metodistkirken. Det foregik i den menighed i København, som de sidste 4 år har været hendes kirkehjem http://www.jerusalemskirken.dk. Og det er ekstra dejligt, for det betyder, at det er hendes eget, mere end det ville have været, hvis det var i den menighed, hvor hun voksede op, og hvor hendes forældre altid har været præster.
Vores system i Metodistkirken er sådan, at en kandidat til præstetjenesten skal have sit kald bekræftet af sin lokale menighed og derefter af landets præster. Mens man læser teologi, følges man af både menighed og præster. Maria bliver færdig med lærerstudiet om kort tid og er derefter klar til at begynde på teologi i Oslo. Det er så dejligt og spændende alt sammen - der er altid brug for budbringere i Guds rige, i vores familie er der en del præster. Men enhver må finde sin egen vej - og Guds!

4 comments:

Lene said...

Hvor er det dejligt for din datter (og for jer). Det er godt at have opbakning. Held og lykke til din datter både med lærereksamen og det fremtidige studie :-)

Tro Håb og Kærlighed said...

Lene - ja, det er en helt speciel glæde.

Madame said...

Hvor er det spændende for din datter - og når I skal bo i Skåne er Oslo ikke så langt væk.

Madame said...

Hvor er det spændende for Maria - pøj pøj til hende!
I min familie har vi mange, mange præster, når jeg ser tilbage i slægten.