Sunday, October 2, 2011

Ny gammel kirke

 For 23 år siden flyttede vi nordpå fra Vejle. Kirken var allerede den gang slidt, selvom den var flot. Nu er en gennemgribende renovering godt og smukt overstået. For 2 uger siden blev kirken genindviet, og i dag havde husbond, de to sønner og jeg mulighed for at deltage i en gospelgudstjeneste i kirken. Billedet af koret er taget fra deres hjemmeside og derfor ikke helt skarpt - men koret fejler ellers ikke noget! Uha, som de er gode.
Alterringen, som ses på billedet her, var fjernet i dag, da der skulle være plads til kor og mikrofoner. Rummet er smukt indrettet med både gammelt og nyt - det var en glæde at være med. Og kirken var fyldt, mellem 80 og 90 mennesker, børn og voksne deltog. Dejligt! Til lykke!

6 comments:

Madame said...

Tillykke med genindvielsen af jeres smukke kirke. Det må have været en stor dag og en dejlig oplevelse.

Kisser Laptern said...

Min datter var med til et gospelarrangement i Hammel for tre år siden, da hun skulle konfirmeres. Det var en meget stor oplevelse både for de unge mennesker og for os som tilskuere.

Glædelig oktober.

Tro Håb og Kærlighed said...

Madame - tak, det var dejligt at dele glæden.

Tro Håb og Kærlighed said...

Kisser - gospel er en herlig sangtradition - dejligt, at din familie har haft gode oplevelser med gospel.

Anne Thompson said...

Og tak fordi I kom og var med "bare fordi". Jeg ved, det vakte glæde med familieudflugten :-) Bare en skam jeg ikke var hjemme!

Tro Håb og Kærlighed said...

Anne - det var en fin gudstjeneste - dejligt at opleve Duncan, møde gamle venner og alle de mennesker, vi ikke kendte!
Men vi savnede selvfølgelig dig og Samuel:-)