Tuesday, September 14, 2010

Flygelindvielse

Den Danske Salmeduo gav koncert ved flygelindvielsen i søndags.I søndags var der igen fest i kirken. Dagens tema ved gudstjenesten var glæde. Efter gudstjenesten var der "Fiskesymfoni og koncert" som markerede indvielsen af vores dejlige flygel. Vi har haft det, og brugt det gennem nogle måneder, men først nu blev nyanskaffelsen markeret. Der var musik af menighedens børn og unge og af koret "Wesley Chapel Singers". Da vi var færdige med spisningen blev det tid til auktion. David Kvebæk har foræret et af sine dejlige malerier til flygelindsamlingen. Auktionen indbragte 6400 kr og Lasse Clausen kunne overrække billedet til den nye ejer Peer Thaarup! Og så var der koncert! "Den Danske Salmeduo" spillede salmer med variationer. Flyglet fik lov at vise, hvad det kan akkompagneret af bl.a. forskellige saxofoner. Det var endnu en dejlig dag i Strandby metodistkirke! 

4 comments:

Lene said...

Det er en glæde at læse om hvordan I sammen festligholder forskellige anledninger.
Skønt med musik fra alle aldre og et smukt maleri at skue. Mon det er familie, der købte det :-)

Madame said...

I er gode til at lave kirkelige fester, Charlotte - det er så dejligt at læse om, at I bruger musik og god mad i jeres samvær.

Anne Thompson said...

Og jeg har fra pålidelig kilde at det var en rigtig god dag - og stor fornøjelse med salmeduo'en! Tillykke med flyglet :-)

David Kvebæk said...

Enig med Madame. Dere er flinke til å gjøre kirken levende og spennende med alle deres rike ideer.
Denne gang var det ekstra hyggelig for meg.