Monday, February 10, 2014

Form og indhold

Og det er så indlæg nr 1301 - sjovt at tænke på. Mange billeder og mange ord - et liv fyldt med oplevelser. Mennesker er blevet født - andre er døde. Nogle er blevet gift, andre skilt. Familiens unge er blevet færdige med uddannelser - vi er flyttet to gange. Bøger er læst, film set i biografen, kirker besøgt, mange gudstjenester beskrevet. Ferier og højtider dokumenteret. Og jeg har fået venner gennem bloggen - og forespørgsler om brug af billeder fra bloggen - og mange kommentarer både på bloggen og fra mennesker, jeg møder i min hverdag - TAK for dem alle sammen.
Bloggen er en form - en livsform. Jeg håber stadig at kunne fylde den med indhold!

8 comments:

Louise Aaen said...

Ja du må undskylde, jeg nupper bare billeder, føler mig forbundet med din historie, så dejligt at have besøg af dig i går i Strandby Metodistkirke

Madame said...

Tillykke og du skriver det så smukt! Ja, bloggen er en form - en livsform.

Bente said...

det er jeg siker på du kan. jeg som læser nder både billeder og indhold.

Lene said...

Tillykke, Charlotte. Du har en ganske særlig plads i mit hjerte, du sætter tanker i gang med dine ord, og jeg er glad for at kunne følge dig her, når du nu bor så langt væk :-)

Tro Håb og Kærlighed said...

Louise - du må låne alt, hvad du vil. Det må andre sådan set også, men jeg har også leveret billeder til tryksager og andre kirker. Det er da meget sjovt!

Tro Håb og Kærlighed said...

Madame - Og du lever den livsform ud på en beundringsværdig måde! Tak for det du har lært mig om blog-verdenen!

Tro Håb og Kærlighed said...

Bente - og det er så dejligt, når du sender en hilsen!

Tro Håb og Kærlighed said...

Lene - lige over - lige præcis!