Sunday, September 21, 2014

Weekend på begge sider.

Pastor Mia Berggren, Braås - hun er inspirerende!
 Dagene sammen med præste-kandidaterne var dejlige og spændende. Som deres lektor Rune W Dalén siger, så tager man grundigt fejl, hvis man tror, de alle kommer vel-kæmmede direkte fra søndagsskolen! Bengt Åkesson, en af "mine to" fra RegionSyd underviste om lederskab. Han har virkeligt noget at fortælle efter 20 år i en stor virksomhed, men nu med teologi og teori om ledelse som et af sine stærke fagområder. En anden underviser var Mia Berggren - meget inspirerende kollega, der bl.a. fortalte om sine ALPHA-mødre, kvinder der er blevet menighedsmedlemmer efter ALPHA-kursus.
Præste-kandidaterne

 Vi havde skønt vejr og fik dejlig mad på Hjortsbergagården. Her sidder vi ude og spiser vafler til efterret - først fik vi fiskesuppe!
 Søndag morgen kørte jeg til Höllviken nede på Nässet, hvor Falsterbo og Skanör ligger. Her skulle jeg prædike i Ljungkyrkan - en dejlig gudstjeneste!
 Da både husbond og jeg var færdige med dagens ialt 3 gudstjenester, gik vi en tur gennem byen.
Ovre ved Statens Museum for Kunst har de netop indviet udearealerne efter renovering. Der er anlagt et fint basin, hvori Jerusalemskirkens tårn spejler sig.

4 comments:

Lene said...

Vafler, uhm :-) Og nej kristne folk er ikke hvad man altid tror ;-)

Madame said...

Sikke en dejlig weekend - og med de smukkeste 'skud' i kameraet.

Tro Håb og Kærlighed said...

Lene - nej, det er de nemlig ikke:-)

Tro Håb og Kærlighed said...

Madame - der var så meget skønt at se!