Wednesday, January 11, 2012

Vi væver i larmende stilhed

 Hver tirsdag kl. 17 er vi en lille gruppe kvinder, der sætter os i rundkreds i stilhed i kirken ved en ikon og et lys. Vi lytter til lidt musik, taler kort om ugens læsning, lytter til næste uges læsning og sidder så i tavshed et stykke tid. Lidt musik igen, velsignelsen og så skilles vi for at gå videre i livet. Men næste tirsdag mødes vi på ny. Vi har gjort det i 5 år.
Læsning fra bogen "VÆVEN" af biskop Martin Lönnebo:
"Prøv en tid at indlede din aftenbøn med at i din fantasi skabe hav og strand. Sæt dig nær det krystalklare stille vand, som spejlder himlen. Du er ensom, men samtidig i unuversets midte. Der er larmende stille. Intet mangler. Lad det også blive stille i dit hjerte. Du er set, forstået og accepteret. Sluk den indre billedskærm. Du er der bare. Er du træt, så kan du lægge dig ned. Guds stilhed breder sig som et tæppe over dig. Det beskytter dig mod verdens kolde, forvirrede, urolige vinde. Bliv i Guds fred."

4 comments:

Madame said...

Hvor var det smukt at læse! Jeg nyder selv et lille program på min iPod, der også giver ro og tømmer hovedet for tanker.

Anne Thompson said...

Mmm. På en bænk ved nådens hav ... Dér er godt at være!

Tillykke med jubilæet!

Tro Håb og Kærlighed said...

Madame - det er så godt, at kende stilheden, som jeg også fornemmer, du gør.

Tro Håb og Kærlighed said...

Anne - Anne, det er et godt sted!