Monday, August 16, 2010

Skovhus-retræte

Velkommen i Skovhuset 17. - 19. september. Tema for dagene er "FØLG MIG - Jesus kalder os til at følge i hans fodspor, men vi vil se hele ruten og målet med det samme". Vi indleder fredag aften med at spise aftensmad og samtale. Herefter er der stilhed kun afbrudt af musik til maden, og de fælles andagter, hvor vi synger og læser sammen. Retræte betyder at trække sig tilbage. For mig er det, at deltage i en retræte en uundværlig oase og en mulighed for fordybelse. Det er naturligvis anderledes at være på retræte som leder, men det er et glædesfyldt arbejde, jeg altid ser frem til. - Det kræver ingen særlige forudsætninger at deltage, hverken tros- eller kundskabsmæssigt. Kun åbenhed og villighed. Retræte er hverken ferie eller kursus, det kan fx. være stævnemøde med Gud. Eller virkeligheds-træf med sig selv. Eller, mest almindeligt, begge dele. Læs mere om tilmelding, pris og praktisk ved at trykke på linket Skovhuset øverst i teksten. Der bliver pause på bloggen nogle dage af glædelige grunde.

6 comments:

Lene said...

jeg giver min varmeste anbefaling og kan som sådan kun gentage min kommentar fra forrige indlæg med tillægskommentaren, at netop på det tidspunkt har vi den travleste tid i landbruget. Jeg må vente tålmodigt til der bliver tid for mig igen :-)

Madame said...

Det var spændende at læse dit link, Charlotte! Og det er et dejligt sted, Skovhuset ligger - ganske tæt ved, hvor min bror bor.

God pause til dig!

David Kvebæk said...

Møtte min helt Stanley Jones på midten av femtårene hvor han talte om og arrangerte ashram (som visstnok betyr hvile fra hardt arbeid). Siden har jeg vært svært interessert i retreats.Mine mange aktiviteter hindret meg i å gå helhjertet inn for retreats for ektepar. Det ble bare noen få. Men du ser ut til å klare kombinasjonen retreat og menighetsarbeid. Lykke til i "Skovhuset".

Tro Håb og Kærlighed said...

Lene - du har simpelthen skrevet så fint om din retræte. Det kan ikke gøres bedre. Min næste retræte i Skovhuset er 3 dage i februar torsdag d. 3. - søndag d. 6. Men der er mange andre gode tilbud.

Tro Håb og Kærlighed said...

Madame - ja, der er meget smukt. Sjovt at din bror bor i nærheden. Du kan jo kigge forbi, når du er på de kanter:-)

Tro Håb og Kærlighed said...

David - det er en stor glæde for mig, at arbejde med retræterne. Og naturligvis selv at være på retræte. Jeg forsøger at komme ad sted mindst en gang om året.